Oes Hokkie Klijndijk

Dorpshuis tot nader bericht GESLOTEN

We hadden zo gehoopt weer met een aantal activiteiten te kunnen starten maar helaas het dorpshuis blijft tot nader bericht gesloten voor nagenoeg alle activiteiten. Dus nog geen PubQuiz en ook de Udikloop in januari gaat niet door. Wij kunnen niet voldoen aan alle gestelde maatregelen en vinden dat gezondheid boven alles gaat.

Particuliere verhuur:  tot nader bericht is het niet mogelijk om Oes Hokkie te huren voor particuliere feestjes/bijeenkomsten. Als bestuur kunnen wij niet voldoen aan de Coronarichtlijnen  die voor ons zijn opgesteld.

Vergaderingen: Wil je als bestuur vergaderen in het Dorpshuis dat is mogelijk. Geef wel even aan met hoeveel personen je ongeveer bent.

Heb je vragen over het huren van Oes Hokkie mail dan naar stichtingudik@outlook.com

Hopelijk zien we elkaar gauw in goede gezondheid!