Pubquiz Oes Hokkie Klijndijk

Pubquiz

Data 2021 – 2022
PubQuiz
22 oktober
12 november
17 december
21 januari
11 februari
18 maart
22 april

Pubquiz KlijndijkSinds 2016 organiseert stichting Udik een pubquiz in Oes Hokkie voor de inwoners van Klijndijk. Het pubquiz-seizoen loopt van september tot en met mei en hierin vinden in totaal 8 pubquizzen plaats. Elke pubquiz wordt op een vrijdagavond gehouden en de aanvangstijd is 20.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 2,50 per persoon en de minimumleeftijd is 16 jaar.

De pubquiz bestaat uit 8 verschillende rondes met 10 vragen in elke ronde. In de algemene ronde kunt u vragen verwachten over een grote diversiteit aan onderwerpen zoals geografie, sport, eten & drinken, geschiedenis, film & televisie, literatuur, noem maar op. Ook is er een actualiteiten ronde en worden er in de lokale ronde vragen over ons dorp en onze regio gesteld. Daarnaast is er een plaatjesronde en een muziekronde met geluidsfragmenten.

Om het allemaal nog iets spannender te maken, wordt er ook een klassement bijgehouden. De 4 beste scores van het betreffende pubquiz-seizoen worden hierin meegenomen. Na afloop van de finale-pubquiz in mei wordt bekend gemaakt wie zich Pubquiz Queen en Pubquiz King van Klijndijk mogen noemen.

Met de pubquiz wil stichting Udik de inwoners van Klijndijk bovenal een enerverende avond bieden waarbij gezelligheid vooropstaat. U kunt zich individueel inschrijven of per duo. De pubquiz wordt in teams van 4 personen gespeeld. De organisatie zorgt telkens voor een wisselende teamindeling zodat u in een seizoen met zoveel mogelijk dorpsgenoten de strijd aan kunt gaan. U kunt zich inschrijven voor de pubquiz bij Goos Drent (gooshillie@ziggo.nl).

Graag tot ziens bij de pubquiz in Oes Hokkie!